adj werkt aan een nieuw Horeca project genaamd Hubbl. Het concept voor marketing & sales en de vormgeving zijn reeds uitgewerkt.
Er wordt nu driftig gewerkt aan de front en backend development zodat we zsm online kunnen gaan.
Target is 1 januari 2016!

Kort gezegd is Hubbl een Horeca zoek en vind machine, maar er is meer en het is ja echt anders dan al die anderen…. ­čÖé
Daar waar de meeste Horeca websites zich beperken tot algemene informatie, foto’s en reviews van restaurants gaat Hubbl
een stapje verder. Alle Horeca ondernemers op het complete gebied van eten (bv restaurants, eetcafe’s, bistro’s, ijssalons etc), drinken (bv cafe’s, bars, pubs, bodega’s etc), doen (bv clubs, disco’s, evenementen, actieve recreatie, feesten etc), slapen (bv hotels, motels, bed & breakfast, herberg etc) en service en diensten (bv dj’s, bandjes, artiesten, recreatie, party centra, catering etc) zullen te vinden zijn.
Ze zullen hun eigen profiel kunnen beheren indien gewenst en deze dienst is gratis!
Maar ook Horeca leveranciers en de Horeca bezoeker kunnen indien gewenst een profiel aanmaken met uiteraard alle voordelen daaraan gekoppeld.
Horeca social media networking!

Like Hubbl op de Facebook pagina

Oh en als laatste, Hubbl wil de grootste Horeca zoek en vind worden van Nederland. Het Hubbl concept zal grote omzetten met zich meebrengen
en wij geven een aantal mensen de kans om er vanaf het begin bij te zijn door een stukje van Hubbl te bezitten.
Heb je interesse om wat aandelen aan te schaffen en wil je graag weten hoe het concept en Hubbl’s verdien model er dan wel uit ziet?
Stuur ons een berichtje of stuur een email naar invest@hubbl.nl

Wil je meer weten over in een vroeg stadium al adverteren binnen ons Hubbl concept (Horeca ondernemer en/of leverancier, non-Horeca), stuur dan een bericht naar promo@hubbl.nl

Voor de development van het online Hubbl concept zoeken wij iemand die onze interaction designer kan ondersteunen. Ben je of ken je iemand die junior developer, student en/of een stage plek zoekt en heb je verstand van PHP neem dan contact op via info@hubbl.nl
Let wel dat het gaat om een freelance opdracht en dat we pas na het online gaan waarschijnlijk pas gaan werken met vaste krachten in dienstverband.

Hubbl gaat een feit worden door een zeer gedreven team dat ervaring heeft op het gebied van Horeca, Sales & Marketing en web ontwikkeling.

Stay tuned!

het Hubbl team